Subscribe to RSS feed

luni, 10 august 2009

Emotia unui cantec

... emotia de a-ti imagina ca atingi albastrul cerului ... emotia de a mai fi copii, pentru inca o zi, macar... emotia de a trai viata in iubire ... Ce poate fi mai important decat sa iubesti, sa daruiesti si sa primesti iubire, fara sa pretinzi! asa, de la inima la inima ... Superba si profunda emotie!
Un adanc respect celei care a fost Omul, Prietenul, Pedagogul si Artistul Mihaela Runceanu!

47 comentarii:

Anonymous spunea...

Tot ceea ce se intampla cand traim, in noi se intampla! Tot ceea ce inceteaza sa mai existe, in noi inceteaza! Tot ceea ce a fost, daca l-am vazut pe vremea cand era, din noi a fost smuls atunci cand a disparut! Mi s-a facut un dor sfasietor de acest Om, cu tot si in tot ce a fost! Sa fie intr-un ceas bun acest blog si sa-i pastreza o vesnica aducere aminte!

Anonymous spunea...

Nu vocea extraordinara a facut publicul sa o adore si sa o iubeasca, ci felul in care stia sa comunice si sa transmita emotie celor din jur. Dumnezeu sa aiba grija de sufletul ei sensibil!

Ioan spunea...

Iti multumim Mihaela! Nu te vom uita niciodata! Cicatricea nu inseamna ca rana a disparut, vei ramane pentru totdeauna in sufletul meu si al nostru, al "copiilor" tai!

Mihaela spunea...

ai dreptate, rana doar s-a cicatrizat si s-a transformat in ceva mai suportabil...cu care am invatat sa traim...in oarecare masura...

Anonymous spunea...

tu, departe, eu, departe, off ce inimi demodate!

Mihai spunea...

Se spune ca iti ia un minut pentru a gasi o persoana speciala, o ora pentru a o aprecia, o zi pentru a o iubi si o viata pentru a o uita! Nu te vom uita niciodata, Mihaela!

Anonymous spunea...

poate pui si ceva biografie, discografie, e cam simplut bloggul...dar decent. Un blog sensibil pentru un suflet sensibil.

Mihaela spunea...

imi pare rau ca nu am reusit mai mult, acest blog s-a nascut peste noapte, cand m-a izbit un dor de cei care mi-au fost aproape de suflet ... si care, vrand, nevrand mi-au schimbat traiectoria! Blog-ul e in constructie, si va fi incrupat cu suflet in timp ... multumesc pentru comentarii si pentru ca nu a-ti uitat-o pe Mihaela!

Anonymous spunea...

Sigur se uita la noi de sus dintre ingeri si ne multumeste ca suntem alaturi de ea si nu am uitat-o! D-zeu sa o odihneasca in pace!

Anonymous spunea...

Ingerii sa fie alaturi de tine, Mihaela! Ne e dor de tine si de vocea ta! Te iubim!

Mihaela spunea...

noi singuri hotaram cand ne doare...si, obositi sa plangem doar in sufletul nostru, redeschidem rana...cateodata, trebuie...

OldDG spunea...

tatal ei mi-a fost contabil-sef si am purtat-o in brate la mormant in cimitirul Dumbrava acum 20 de ani...era lume la Buzau la inmormantare de ziceai ca venise Revolutia! A fost o fata extraordinara! Dumnezeu sa o ierte!

Diana Borsan spunea...

s-a stins o viata...dar s-a luminat o stea...Golul va ramane insa, pentru totdeauna! haide-ti sa ne-o reamintim pe Mihaela, sa povestim fiecare cum am cunoscut-o, cum ne-a vrajit si poate vom reusi sa conturam o alta latura a ei, ascunsa marelui public

iuliana spunea...

oamenii au venit si au plecat si mi-au lasat un gol in urma lor, dat tu ai venit si ai ramas pentru totdeauna in sufletul meu. Felicitari pentru aceasta initiativa, chiar si acum dupa 20 de ani...a ta prietena de departe

Anonymous spunea...

Pretioasa aducere aminte! Prin cantecele sale deosebite,Mihaela nu v-a muri niciodata! O voce de aur! Emotia intruchipata!

Anonymous spunea...

am vazut-o in ultimul ei spectacol la braila, in '89...a fost suuuuuppppeeerb!!!!!! pacat ca nu mai e sa ne mai bucure si sa ne sensibilizeze cu alte si alte melodii frumoase...

Anonymous spunea...

aproape in fiecare seara cand era Mihaela la Eforie Nord, mergeam la Neon unde o ascultam la repetitii si apoi la spectacolul serii... era fascinanta... Un artist adevarat (fie el cintaret, poet sau pictor..)nu este un artist adevarat daca nu transmite o emotie. Nu va mai exista nimeni ca Mihaela Runceanu nici intr-o mie de ani.
Elena M.

Diana Borsan spunea...

da, Mihaela stia sa se plieze pe sufletul fiecaruia...reusea de fiecare data sa transmita o emotie, o vibratie, care acum, cand o ascultam, ne mangaie inimile, ne face mai umani. Mihaela a fost unica si va ramane unica! Va multumesc pt vizita.

Anonymous spunea...

Am avut privilegiul sa o cunosc personal, un caracter extraordinar! Un OM de nota 10!!! Mihaela nu te vom uita niciodata!

Anonymous spunea...

Am iubit-o foarte mult pe Mihaela! Tragica ei disparitie m-a marcat profund, cu atat mai mult cu cat, cu doar 2 saptamani inainte ii daruisem un buchet de trandafiri galbeni! N-am sa uit niciodata acei ochi plini de lacrimi, neputand sa-si ascunda emotia, bucuria, surprinsa: "chiar sunt pentru mine?" "merit eu?" acea modestie si maretie a unei artiste in adevaratul sens al cuvantului!
Asa mi-o amintesc eu pe Mihaela Runceanu: si vesela si trista, plina de viata, tremurand la fiecare vers cantat de public cu ea! Chiar ma gandeam ca nu mai vorbeste lumea de ea! Nu o sa te uitam niciodata, doamna Mihaela!

Anonymous spunea...

Dumnezeu are nevoie de ingeri...acum are cu unul mai mult...sper ca ii e mult mai bine acolo unde e acum si ca acum e fericita cum nu a fost printre noi...nu te vom uita niciodata Mihaela!

Anonymous spunea...

Te vom iubi mereu Mihaela! Ne rugam sa te tina Dumnezeu in Lumina! Ne este dor de tine!

Anonymous spunea...

Multumesc pentru invitatie. Ce pot sa spun: imi e dor de orele de zbor,de visare,asa erau orele de canto cu Mihaela! Lectii de viata! As vrea sa revad zburatorii,as vrea sa cred ca mai exista aripi,sa intalnesc din nou zborul,dar cati mai stiu azi ce e acela zbor? Mihaela si-a continuat zborul dincolo de zare,iar noi,cei ramasi de izbeliste,ne-am frant aripile...uitand zborul! A fost o profa de nota 10,cu o inima de aur.

Diana Borsan spunea...

tu esti deja un zburator la inceput de drum! doar ca nu-ti dai seama...ti-e teama sa deschizi ochii si sa zbori...cat mai sus! asa cum ai / am invatat! zborul e parte si din mine! Multumesc pt. vizita!

Anonymous spunea...

te inseli! nu am spus ca nu zbor! am spus doar ca vreau sa cred ca mai exista si alti zburatori, alte aripi...ca tine....sunt sigur ca zborul e parte din tine,altfel nu faceai acest blog, dani

Diana Borsan spunea...

iubirea nu isi pierde niciodata aripile! doar le uitam noi, pe la diferiti oameni si simtim ca nu mai putem trai fara!

Anonymous spunea...

salut sunt dani: oamenii cu suflet mare stiu de ce..isi uita aripile..Mihaela avea un suflet atat de mare incat aveam impresia ca ne cuprinde pe toti in el!

Diana Borsan spunea...

Oamenii cu suflet mare stiu multe lucruri, si daca ii simtim si ii lasam sa intre in sufletul nostru, ne impartasesc si noua din ele! Ai dreptate, Mihaela avea un suflet foarte mare! Si sensibil! Ii placea sa daruiasca! Te mai astept pe blog, Dani.

Diana Borsan spunea...

Cer scuze celui care a postat mai devreme, comentariul a fost sters pentru ca nu se potrivea spiritului acestui blog! Va inteleg revolta, dar chiar credeti ca mai ajuta la ceva? Sa incercam sa fim oameni si sa ne amintim de Mihaela, asa cum era ea, a candle in the wind! Va multumesc pentru intelegere!

Anonymous spunea...

Ai dreptate,sa nu ne coboram la nivelul lor,chiar daca ar merita! Acuzatiile celui care a postat sunt juste si adevarate,dar nimeni si nimic nu ne-o mai aduce inapoi pe Mihaela. Acelasi,Dani.

Anonymous spunea...

am regasit-o acum cativa ani si si-a reluat locul pe piedestal in sufletul meu! caut o melodie "Umbrele din Cherburg", o ai cumva?

Anonymous spunea...

"stelele care cad nu pier...stelele care cad se duc pe un alt cer!", asa si Mihaela Runceanu! frumos gest,felicitari!

Anonymous spunea...

La ce ora e spectacolul?

Anonymous spunea...

Mihaela sa stii ca nu te lasam singura! Strigam la Dumnezeu si la ingeri sa fie langa tine! Tu esti cu noi pururea! Te iubim! (iepurasii tai)

Anonymous spunea...

Multumesc pentru invitatie. Oamenii de care ti-e dor sunt nemuritori! Mihaela a ramas in sufletul meu pentru totdeauna.

Anonymous spunea...

Dumnezeu sa aiba grija de ea acolo sus! Nu o vom uita niciodata! A fost si va ramane unica!

Anonymous spunea...

Nu te voi uita niciodata,Mihaela! D-zeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace,inger bun! Te voi iubi mereu!

Anonymous spunea...

In constelatia muzicii usoare romanesti continua sa straluceasca o singura stea,Mihaela Runceanu! Dupa 20 de ani de la disparitia sa straluceste mai vie ca niciodata!

Anonymous spunea...

multa durere si dor ai lasat in urma! somn usor si linistit!

Anonymous spunea...

o voce de aur mai putin pe lume, un inger mai mult in cer! imensa pierdere pentru muzica usoara romaneasca! golul lasat de Mihaela Runceanu nu se umple niciodata!

Anonymous spunea...

O frumoasa aducere aminte! Nu o vom uita niciodata! Te iubim,Mihaela!

Anonymous spunea...

Ma-nclin in fata doamnei muzicii usoare romanesti! Drum bun,Mihaela Runceanu! Iti multumim!

Anonymous spunea...

Nu-mi vine sa cred ca au trecut 20 de ani de la moartea ei! Si mai face si azi furori! Renaste ca pasarea Phoenix! Iti multumim,Mihaela Runceanu, ca ne-ai facut mai umani,iti multumim pentru lumea de vis daruita in acele vremuri sumbre! Si iarta-ne ca n-am stiut sa te apreciem la adevarata valoare, ca n-am stiut sa te pastram langa noi! Ai ramas in sufletul nostru pentru totdeauna!

Anonymous spunea...

Fericirea a avut chipul tau,Mihaela Runceanu! Si il va avea mereu! Fie ca tu sa-ti continui fericirea acolo sus! Te iubim,chip de inger!

Anonymous spunea...

Durere si neputinta! O lacrima pentru acest inger!

Anonymous spunea...

Sper ca acolo unde e, e mai multa iubire si muzica si e tratata ca o printesa de ingeri. Dumnezeu sa aiba grija de ea si de sufletul ei sensibil!

Anonymous spunea...

Cantecele ei lasau in adancul sufletului acorduri divine! Sa ingenunchem o clipa in fata marii doamne a muzicii usoare romanesti si sa spunem o rugaciune. Multumim, Mihaela Runceanu!

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails