Subscribe to RSS feed

duminică, 3 ianuarie 2010

"Oamenii buni nu mor niciodata! Traiesc prin noi!"

Sursa: Cuvant rostit cu prilejul comemorarii a sase luni de la trecerea in nefiinta a Mihaelei Runceanu si a implinirii 35 de ani de la nastere. Daca!

Buzau, 4 mai 1990
" Pe acest pamant al Fagaduintei ne-am cunoscut noi doua - Mihaela si cu mine. Nu aveam pe atunci nici un fel de firma. Aveam doar puterea sa credem ca imposibilul nu exista si ca vom deveni cineva in aceasta muzica usoara romaneasca. Ne gandeam cum vom arata la 90 de ani si radeam. Radeam si la gandul ca cineva sau ceva ne-ar putea ucide visurile si sperantele.
Si asa am realizat noi doua, ea ca interpreta, eu ca textiera, cantece dintre care amintesc: "Sa fiu mereu in umbra ta" "Sa crezi in dragostea mea", "De-ar fi sa vii", "De cate ori iti spun la revedere", "Iarta", si altele. Aceasta simpla enumerare de titluri inseamna ani de viata, ani de lupta, de munca, ani de lacrimi si bucurii.
Multi tineri au voce, talent si dorinta de a face muzica usoara. Mihaela Runceanu le-a avut pe toate. Dar, dincolo de de talentul ei de exceptie, Mihaela a avut o viata iesita din comun si inca ceva extrem de valoros - increderea in oameni! Din nefericire aceasta incredere i-a determinat tragicul sfarsit.
Mihaela nu traia cu nasul pe sus, pentru ea oamenii ramaneau oameni chiar daca greseau uneori. Ca profesoara credea in tinerete si chiar sufletul ei pastra ceva din puritatea si frumusetea varstei de 20 de ani!
Si totusi, oamenii buni sunt oamenii care raman vesnic tineri, sunt oamenii care nu mor niciodata. Acesti oameni ne daruiesc CANTECUL, tineretea, dragostea, bucuria, speranta si credinta in Dumnezeu.
Si, de cate ori avem nevoie de cantec, de tinerete, de dragoste si de credinta, acesti oameni se reintorc pe pamant, vin "sa-si traiasca in noi viata inca netraita". Acesti oameni nu mor niciodata. NICIODATA!" ( textiera si artista Roxana Popescu)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails