Subscribe to RSS feed

duminică, 4 octombrie 2009

Reactii la emisiunea "Happy Hour"

Intr-o serie de editii speciale inaugurate miercuri, 30 septembrie,"Happy Hour" a readus în prim plan tragica sa moarte, omorand-o practic, inca o data, oferind criminalului ocazia de a terfeli memoria artistei!
A face o emisiune cu asasinul ei, mie personal, mi se pare o noua crima! Pentru care nu exista Judecator!
Mi se pare cinic si dureros ca "sarbatorim" 20 de ani de cand un neom a omorat un OM deosebit! Cum e permisa intinarea memoriei unor OAMENI, deveniti ingeri inainte de vreme, din cauza unor zdrente inumane, carora PRO TV-ul le acorda acum rang de vedete? Vi se pare normal ca dupa 20 de ani de la disparitia Mihaelei Runceanu sa faceti reclama criminalului si sa-l ajutati sa se integreze in societate, pe cine credeti ca intereseaza aceasta umbra si viata lui? Pe NIMENI! Nici macar pe Dumnezeu!
Imi pare rau pentru cei care considera ca aceasta emisiune are un rol justitiar sau uman! Fals! E doar rating!
Imi pare rau pentru familia Runceanu si cei care au iubit-o pe Mihaela Runceanu ca trebuie sa retraiasca durerea pierderii ei si sa vada cum un individ incearca sa se justifice si cerseste o lacrima! Maruta...as vrea sa-ti zic doar ca....nu mai merita sa-ti zic nimic...
Timp de 20 de ani nu ati miscat un deget sa faceti o editie speciala dedicata Mihaelei Runceanu, pentru stalpii muzicii usoare, a caror temelie a pus-o, pentru slagarele lasate, pentru "emotia" transmisa! Acea "emotie", pe care ea simtea ca are puterea de a o trasnmite oamenilor. Era datoria ei de OM si ARTIST fata de Tatal, care-i daruise cantecul! Si si-a implinit-o!
Cel mai trist e faptul ca Mihaela Runceanu nu mai este printre noi si ca isi sustine recitalurile sus in cer, acompaniata de ingeri! Ingerii sa fie alaturi de tine, Mihaela! Ne e dor de tine si de vocea ta! Nu te vom uita NICIODATA!

30.09.2009

28 comentarii:

Anonymous spunea...

Am urmarit emisiunea despre Mihaela Runceanu cu interes si emotie dar, parerea mea, este ca interviul cu acel criminal nu-si gasea locul acolo - si ca urmare reactiile dezaprobatoare
ale celorlalti telespectatori ce si-au lasat opinia scrisa pana acum. Sotul meu se numeste Radu Ion si a fost elevul Mihaelei la Scoala
Populara de Arta in perioada 1985-1989. Amintirea persoanei ce i-a format vocea si l-a indrumat pe calea artistica (desi nu a ramas in “bransa”)ramane de nesters , la fel ca si regretul ca aceasta a fost atat de timpuriu si de brutal indepartata dintre noi.
Pios omagiu pentru Mihaela Runceanu, odihneasca-se in pace!

Anonymous spunea...

e nefericita asocierea Memorialului cu interviul luat criminalului...si cand spun asta sunt bland si elegant in exprimari ! Ancheta putea fi facuta la o saptamana DUPA evocarea comemorarii cantaretei si atunci puteau fi prezenti reprezentantii legii care au participat la indentificarea si condamnarea celui care ne-a rapit bucuria oferita
de o mare artista...

Anonymous spunea...

In seara crimei , Roxana Popescu,textiera si buna prietena a Mihaelei primeste un telefon. Dincolo de fir se aude o voce care spune ca este asteptata la Mihaela acasa. Dupa putin timp Roxana ( textiera) ia legatura cu Mihaela si o intreaba daca a lasat cuiva vorba sa vina la ea. Mihaela neaga. Dragii mei acesta era planul 2 pus la cale de asasini! Sa nu uitam ca INTOTDEAUNA exista planul 2! Daca Roxana ajungea acolo in seara crimei. clar ea era faptasa. Trebuia sa se gaseasca un faptas in 24 de ore! De ce dintre toti care frecventau casa Mihaelei numai pe Mariana si Daniel au tabarat ??? Pentru ca erau vulnerabili, fara experienta de viata.
Mariana o fata simpla de la tara, iar Daniel un pusti de 19 ani, razgaiat de parinti, tatal acestuia pleca des in strainatate, era lucru mare pentru perioada aceea. poate stiti ca toti care plecau afara atunci. erau fosrte bine verificati si controlati de" baietii rai'. vrem mai multe indicii asa n-o sa se afle niciodata adevarul

Anonymous spunea...

Asasiniul (sau unul dintre ei) lii Mihaela Runceanu devin vedete, in timp ce ucigasii lui Luchian-Mihalea înfunda puscaria pe viata!TMB i-a condamnat pe criminali la câte 25 de ani de închisoare dar Curtea de Apel Bucuresti a casat sentinta si a dispus condamnarea lor la detentie pe viata.

Anonymous spunea...

Pe vremea aceea mai exista înca pedeapsa cu moartea… si condamnarea pe viata fara drept de gratiere… dar nu, s-a considerat ca unui individ de 20 de ani acuzat de CRIMA CU PREMEDITARE si SADISM îi este suficienta o condamnare de 21 de ani pentru a se corija. Si, uite cum, pentru buna purtare, a iesit din închisoare dupa doar 17 ani si acum dupa 3 ani ajunge vedeta pe spatele Mihaelei! Sunteti la fel ca si el, i-ati oferit ocazia sa o mai omoare o data, in direct! RUSINE! SCANDAL!

Anonymous spunea...

Probabil ca cei interesati, au vazut foarte clar linia rapid ascendenta a carierei ei si probabil, au fost unii sau unele interesati in disparitia ei, dintr-un motiv sau altul.

Anonymous spunea...

La aproape cinci ani ani de când a fost gratiat din greseala de seful statului, asasinul Mihaelei
Runceanu a devenit star de televiziune si povesteste cu nonsalanta despre crima, tine lectii de moralitate si declara ca i-a parut rau doar ca a cunoscut-o pe Mihaela Runceanu! Ma revolta ca nu simte nici o remuscare si niciu n regret, decat acela ca a fost prins!

Anonymous spunea...

Eu nu cred ca a omorat-o el. Era pe vremea lui Ceausescu si trebuia un faptas. Sunt multe enigme in acest caz! Pacat, mare pacat! ERA O MARE VALOARE...D-zeu sa o ierte si sa o odihneasca!

Anonymous spunea...

In 89, altele erau practicile....Mihaela Runceanu a fost eliminata premeditat! Le statea unora in cale si nu puteau tine pasul cu ea! Iar asta a cazut tap ispasitor! Poate a fost el, poate n-a fost el. Poate au fost altii! Poate el a executat comanda. Nu vom stii niciodata. Nimeni nu poate sa raspunda la anumite lucruri...din pacate pentru sufletul Mihaelei! Merita macar atat: sa i se faca dreptate, chiar si acum dupa 20 de ani!

Anonymous spunea...

Daca intr-adevar este el criminalul, atunci da, sunt de acord ca ar trebui ars de viu! Parerea me este insa ca nu e el. Sunt de acord ca tipul e un "psycho", ori numiti-l cum vreti voi,.n-am nici un dubiu in aceasta privinta. Insa, aici a fost mana securitatii, "bratul lung al revolutiei" sau a altor grupuri "toxice" ca si acestea. Mihaela a fost executata, pt. neplata "tributului",fata de aceste grupari, asta-i adevarul.In definitiv,chiar daca a comis el crima,hai sa admitem si ipoteza asta,a facut-o la "comanda" cuiva, nu de capul lui.Doar nu vrei sa cred ca a omorat-o numai pt. "maruntisurile" furate din apartament?, asta-i doar pretext! Praf in ochii fraierilor ce pot crede asemenea "anomalii" Repet daca tipul asta e literalmente cel care a comis crima, nu vedeti ca ii este frica sa vorbeaca si acum, de ce? stie el de ce, daca "ciripeste" prea multe, s-ar putea sa nu se stie,chiar si acum...iar cei doi oameni ai legii aplica doar legea lor! si a superiorilor lor!

Anonymous spunea...

Avea parinti influenti si, daca ratam, raspundeam in fata partidului. «N-am omorat pe nimeni, ba!», atat a zis cand a fost saltat din casa concubinei. Apoi a recunoscut "tot", a declarat Costica Ionescu, acum colonel in rezerva...suntem intr-un film cu prosti...si regia e ieftina d'le colonel!

Anonymous spunea...

cum va explicati voi ca acest tanar de 20 de ani fura CEC-uri, pe care e constient ca nu le poate valorifica si imprastie cu bani prin casa, pe pat..totul arde, partial...dar raman banii!!! pe cine a deranjat atat de mult acest inger? pe cvare mare doamna?

Anonymous spunea...

Nenorocitul asta nu mai merita sa vada soarele.
A luat viata unui om cu singe rece. Pacat,a stins
o mare stea. Dumnezeu s-o odihneasca! Iar tu, mai, sa putrezesti de viu!

Anonymous spunea...

Mihaela Runceanu va ramane una din cele mai stralucitoare stele ale muzicii romanesti din toate timpurile! Cu sau fara emisiunea ta, Maruta!

Anonymous spunea...

Nu sunt de acord cu parerea majoritatii! Aceasta emisiune ne-a reamintit-o pe Mihaela Runceanu si am plans ca un copil, de tristete si durere! Oare chiar si-a presimtit sfarsitul?! Era harazit de Dumnezeu, acest inger cu voce de privighetoare! Dumnezeu sa aiba grija de sufletul tau sensibil!

Anonymous spunea...

Era suficient sa o comemoram asa cum a fost, in viata de zi cu zi, pe scena, la Scoala Populara de Arta, in culise, de ce a trebuit sa-i omoram in direct splendoarea candida? De ce a trebut sa-i pangarim sufletul, nu a fost suficient trupul? Trebuiau separate aceste doua evenimente in doua parti: "Frumoasa" si "Bestia"!

Anonymous spunea...

Procurorul s-a cam incurcat in intrebari si raspunsuri, criminalistul nu mai stia cum sa se scoata, iar criminalul s-a scos bazma curata! Datorita tie!

Anonymous spunea...

Ma alatur Miscarii de Rezistenta incepute de cei de la Jurnalul National! Maruta e un nesimtit lipsit de scrupule!

Anonymous spunea...

Viata Mihaelei Runceanu, cat si moartea ei, mi s-au parut foarte interesante si tragice. Auzisem de acest nume doar pe buzele travestitului Naomi care ii canta melodiile. Absurd nu? Ca urmare a acestei emisiuni o ascult acum pe Mihaela Runceanu!

Anonymous spunea...

De ce nu s-a facut referire la declaratiile familiei care sunt cele ce conteaza in acest caz, si nu parerea mass-media? De ce nu au fost invitati si alti prieteni, mai apropiati decat Silvia Dumitrescu? Prietena ei cea mai buna, textiera Roxana Popescu? Colaboratorul apropiat, compozitorul Ionel Tudor, directorul Radiodifuziunii? Sau Marcel Dragomir? etc...Mihaela a avut o groaza de prieteni, care au iubit-o si apreciat-o! Ai vrut audienta, nu ai vrut a readuceti in memorie ARTISTUL sau OMUL Mihaela Runceanu!

Anonymous spunea...

Dumnezeu s-o odihneasca in pace ! Asta a fost soarta ei ! Avea in glas un tragism, care te coplesea. Cred ca melodiile ei, predestinate parca, strigau sfasietor de dureros, ce avea sa urmeze....Si destinul a condus-o, cu o mana sigura, spre infaptuirea lui. Vrem sa ne aducem aminte de ea ? O putem face bland, decent, reascultandu-i melodiile, fara sa mai rastalmacim atitudini sau prietenii din trecut. A avut o cruce de dus, si a dus-o, atat cat i-a fost dat s-o duca.....trist si nefericit destin, dar tocmai prin asta vesnic, si, hai sa-l lasam fara prihana!

Anonymous spunea...

Dumnezeu sa te protejeze acolo unde nu poate patrunde ticalosia umana, Mihaela! Odihneste-te in pace!

Anonymous spunea...

Odihneascã-se printre stele, cãci a fost o stea !

mircea82 spunea...

Salutare,

Sunt Mircea82 cel care a psotat clipuri cu Mihaela pe Youtube si de asemenea am postat o biografie pe www.ro.wikipedia.org.
Intr-adevar interviul cu Stefanescu nu-si avea rostul in emisiune mai ales cand familia Runceanu a fost straina de acest lucru. Totusi eu personal raman la convingerea ca acest om nu a fost altceva decat un biet complice. Totul a fost prea intelgent organizat ca sa fie facut de un baiat de 21 de ani.
Tot ce ar trebui sa ne aducem aminte este ca pana pe 1 noiembrie 1989 la orele 1:30 a.m. a existat pe acesta lume o fiinta extraordinara care s-a numit Mihaela Valentina. O solista si un pedagog de exceptie care a ocupat un loc fruntas in generatia sa. (Ma refer la Angela Ciochina, Mirela Voiculescu-Fugaru, Mihaela Oancea, Gina Patrascu etc.) Silvia Dumitrescu, Marina Florea, Nicola, Madalina Manole, Adrian Enache, Miki etc sunt doar cativa din elevii pe care Mihaela i-a format. Dumnezeu s-o odihneasca in pace.

Anonymous spunea...

A trecut atât de mult timp, dar amintirea ei e inca vie undeva, intr-un coltisor de inima! Multumesc, Mihaela Runceanu, pentru mi-a dovedit ca pot! Pentru ca m-ai ridicat, atunci cand am cazut!

Anonymous spunea...

Ramane durerea devastatoare a mamei ,Mihaelei ,care nu va intelege niciodata de ce i-a fost rapit copilu drag si artistul nepereche, intr-un mod atat de brutal.
I-am vazut la televizor pe parintii Mihaelei,ceea ce m-a impresionat cel mai mult a fost cele spuse de tatal Mihaelei cand a fost intrebat: "Ce i-ati spune ucigasului Mihaelei daca ar fi in fata dvs. acum”?
A raspuns cu simplitatea si bunatatea omului coplesit de suferinta: Sa se roage la Dumnezeu sa-l ierte pentru aceasta mare durere pe care ne-a produs-o in suflet!!!"

Ana spunea...

Chiar este atat de greu sa intelegem ca a fost crima comandata? Sunt atatea detalii care s-au dezvaluit din care rezulta acest lucru. Si mai ales trebuiesc luate in calcul afirmatiile menajerei lui Mihaela, care stie mai multe decat a lasat sa se inteleaga si care a fost mana in mana cu cei care au savarsit crima ,si prietena lui Cosmin. Eu personal cred ca nu Cosmin a comis crima ci ca doar a fost unealta adevaratilor criminali. Si asa cum stim cu totii ca Mihaela nu prea era cu "traiasca si infloreasca" o simpla absenta de la asa ceva a tras dispretul cadrelor de atunci....

Anonymous spunea...

Eu sunt din Buzau si ii cunosc personal pe parintii Mihaelei. Pentru suferinta acestor oameni,al caror singur copil era Mihaela,nicio pedepsa din lume nu este suficienta!!! Oamenii astia - parintii Mihaelei - sunt niste oameni distrusi, care-si impart viata intre singuratatea vietii care le-a mai ramas si biserica al carei ctitori sunt, si care poarta hramul Sfintilor Mihail si Gavril. Credeti ca este cazul sa mai retraiasca groaza ultimelor clipe traite de Mihaela? Rusine PRO TV-ului ca in goana dupa audienta il aduc pe CRIMINALUL asta la emisiune - sa ce??? credeti ca este cazul sa-l asculte cineva despre cum a infaptuit oribila crima??? Chiar nu se mai gandeste nimeni la suferinta parintilor Mihaelei???

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails